Kom af med dine rynker og opnå dit drømme look

Vi går alle med nogle tanker om hvordan vi ser ud og hvordan vi gerne vil se ud. Hos nogle mennesker er det nogle meget små ting, som eksempelvis rynker der gør, at de får dårligt selvværd og prøver at skjule deres rynker på alle mulige forskellige måder. Det er vigtigt at man husker på, at der ikke er noget galt i at have rynker og at det bare er naturligt, men når det så er sagt, så er der heller ikke noget galt i at opsøge en rynkebehandling, hvis man gerne vil af med sine rynker. Der er mange måder man kan komme af med sine rynker på. Dog foretrækker langt de fleste, at det er en ikke-kirurgiskløsning, så man ikke skal under kniven, men hvilke andre muligheder er der?

Disse ikke-kirurgiske indgreb kan hjælpe dig af med dine rynker

En af de mest populære løsninger når det kommer til at få fjernet rynker uden kirurgiske indgreb er at få filler og Botox. Selvom mange tænker disse som en og samme ting, så er der stor forskel på fremgangsmåderne og resultaterne når det kommer til om man skal vælge filler eller Botox. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, dog er filler den mindst risikable og mest valgte løsning. Fordelen ved at vælge filler er, at man skal have filler behandlinger flere gange det det efter nogle måneder forsvinder. Det gode ved dette er, at hvis man ikke bliver tilfreds med sit look, så er man tilbage til sit gamle i løbet af ganske kort tid. Botox derimod er mere permanent, og generelt giver det ikke et lige så naturligt look som man får når man får lavet filler. Det kommer naturligvis også an på hvilket look man gerne vil have om man skal have Botox og filler.

Hvilket look går du efter?

Inden man ligger sig under nålen er det vigtigt, at man rådfører sig med en medarbejder på klinikken, som kan hjælpe en med at træffe den bedste beslutning. Det kan man blandt andet gøre ved at forklare hvilket look man går efter, og så kan medarbejderen på den baggrund anbefale den ene eller den anden behandling. Generelt giver filler et mere naturligt look, hvilket også gør, at mange vælger filler frem for at få botox, da det naturlige ofte er det som folk stræber efter når de får rynkebehandlinger.