Sådan kan du forbedre dit liv med hypnose og NLP

Hvis du har en mental problemstilling eller udfordring, der forhindrer dig i at leve dit bedste liv, kan hypnose og NLP hjælpe dig. Hvis du eksempelvis går og døjer med enten en fobi, angst eller måske en dårlig vane, vil hypnose og nlp muligvis være en god løsning for dig.

Mere om hvordan hypnose kan hjælpe dig

Når der tales om hypnose i et terapeutisk øjemed, er formålet ikke at få dig til at opføre dig som en høne eller lignende. Den slags hypnose ses ofte på scenen til diverse shows. I stedet er formålet at få skiftet nogle negative elementer i din mentale tilstand ud med nogle mere positive. Når du derfor er i hypnose i forbindelse med terapi, vil oplevelsen være både behagelig og afslappende. Hypnosen vil også altid være på dine betingelser. Formålet er, at du skal gå gladere ud fra terapien – ikke at din psyke skal presses.

Mere om hvordan NLP kan hjælpe dig

NLP er en forkortelse for Neuro Lingvistisk Programmering. Begrebet dækker over, at de signaler som hjernen modtager fra sanserne vil bliver oversat til et sprog, der bliver sat i systemer. Det er disse systemer, der hjælper os med at forstå verdenen, så vi kan bevæge os i den. Derfor handler NLP-psykoterapi også om at ændre uhensigtsmæssige tanke- eller adfærdsmønstre, som hjernen allerede har erhvervet sig. Når disse bliver ændret, vil hele din måde at tilgå omverdenen på også blive ændret.

NLP behandling kan være både med og uden hypnose

Hvis du har en mental problemstilling, som du gerne vil behandle med NLP, vælger du selv, om du vil under hypnose eller ej. Formålet ved at kombinere behandlingen med en hypnose er, at du kan få indsigt i programmeringen i din underbevidsthed. Når du begynder at behandle din underbevidsthed, ændrer du også den måde, som du helt ubevidst opfatter verdenen på. Derfor er det også sværere at komme ned på dette niveau, men det er også mere virksomt. Derfor er det en god idé at kombinere NLP med hypnose, hvis du gerne vil have den mest effektive form for terapi. Her vil der nemlig både blive arbejdet med din underbevidsthed såvel som din bevidsthed. Det giver dig mulighed for langt mere effektive og vedvarende resultater.