Del en Social Dining oplevelse fra Chefmade

Vi er alle sociale mennesker og hvad er mere social et skønt middagsselskab med et Sicial Dining element.  Hvis du ikke ved hvad Social Dining er, eller hvordan det er skiller sig fra et mere traditionelt middagsselskab, kan du med fordel læse mere her i denne lille guide som vi har forberedt, omkring fordelene og den oplevelse som I kan få med Social Dining. 

 

Social Dining – læs mere om vores service her

 

Et traditionelt middags selskab for venner og familie eller forretningsforbindelser, foregår helt typiske ved, som ved de aller fleste festlige lejligheder, at man sidder omkring et stort flot og vel tilrettet bord. Typisk vil en dining oplevelse fra chefmade være som hvis du og dine gæster havde været på en restaurant. Der vil være et antal af flotte super lækre retter og en af vores utrligt dygtige kokke, som er kommet for at afvikle middagen hos jer er, vil ved hver servering sørger for at præsentere maden. Hvis I har valgt en menu typisk både præsenterer maden og vinen som med den ord som en af vores dygtige sommeliers har valgt at sætte på vin oplevelsen.

 

Til gengæld foregår en Social Dining lige så ofte stående som den foregår siddende. Modsat de mere traditionelle middage med helt utroligt mange små serveringer, vil den typiske Social Dining foregå ved færre og meget større serveringer på store fade. Kokken vil selvfølgelig fortsat kommer ind og præsenterer de enkelte retter og hvad vi skal have at spise samt den rødvin, hvidvin og eller rose som typiske stå fremme på udvalgte borde. Ved at der er større og færre serveringer på store fade, er det jer som gæster som selv skal tage for sig af retterne. 

 

Ved at serveringerne foregår på denne måde fordrer det den gode samtale om maden og der vil typisk foregå en samtale hen over bordet omkring de enkle retter samt fordele og ulempe ved forskellige sammensætninger og oplevelser at smage. Netopp derfor kaldes denne form for selskab også for Social Dining. Det vil være helt utroligt svært at gennemføre uden en naturlig samtale henover bordet omkring middagen. Er retterne serveret stående vil der også være en naturlig cirkulation i rummet af gæster der bevæger sig  rundt imellem de forskellige fade, stiller sig i kø, kommenterer og han helt naturlig samtale omkring maden og at der bliver serveret.

 

Når samtalens is først er brudt  og den gode samtale starter, så går resten af samtalerne som en leg. Derfor er Social Dining så stærk og dejlig en oplevelse. Du vil opleve at dine gæster cirkulerer og samtaler og så begynder at åbne op for andre emner, Hvilket gør Social Dining til et helt exceptionelt godt forum til større grupper af mennesker som måske ikke allesammen har kendt hinanden i rigtig varme år. På denne måde Skulle det ikke kun være maden den og samtaler maden der flyder henover bordene af lokalerne men også hjertevarme og potentielle nye venskaber er forretningsforbindelser dig at mødes ved arrangement some social Dining.