Tjen penge til skolerejsen ved at sælge småkager eller slik

Dette indhold er sponsoreret

Selv om man kan rejse gratis med DSB, når man er en skoleklasse der for eksempel skal på lejrskole, så er det rart at have lidt ekstra i klassekassen, så man kan lave fede aktiviteter, mens man er afsted. Måske er skolens budget til lejrskoler i forvejen lidt stramt. Her kan man som forældre- eller lærergruppe finde ekstra midler ved at sælge slik og småkager. Produkterne kan bestilles direkte fra kakkutukku, og så kan eleverne selv sælge dem videre til naboer, familie og bekendte. Sådan kan man hurtigt tjene lidt ekstra, så lejrskolen kan blive spækket med vilde aktiviteter.

Gå fra dør til dør og sælg dine produkter i nabolaget

Som skoleklasse kan man selvfølgelig ikke sælgte slik og kage i en rigtig butik. Derfor kan man overveje at gå fra dør til dør. Altså at blive til en dørsælger! Det er en tryg måde for børnene at tjene penge på, fordi de generelt kan gå i nærområdet – gerne sammen med en voksen, som har ansvaret.

Arrangér et kage- eller slikudsalg på en arbejdsplads

Hvis en af forældrene til et barn fra klassen arbejder på en større arbejdsplads med mange søde kolleger, er det også en mulighed at lave et lille kage- eller slikudsalg der. Børnene fra skoleklassen kan komme og stille en lille bod op – måske i frokostpausen – så de hårdarbejdende kolleger får muligheden for at købe lidt sødt. De fleste vil gerne have lidt slik eller kage om eftermiddagen, så de har energi til resten af arbejdsdagen.

Brug sociale medier til at annoncere dine småkager eller slik.

Når man tænker på sociale medier, så tænker man typisk på Facebook eller Instagram. Dette er også de to platforme, som man kan bruge, hvis man gerne vil annoncere sine småkager eller slik online. Det er måske også en mulighed at kontakte skolens andre forældre på Aula.

På Facebook er der måske en gruppe for alle på skolen – lærere, forældre og børn – hvor man kan slå et opslag op, som beskriver, hvad der sælges og med hvilket formål. Tilsvarende har skolen måske en officiel Instagram-konto, hvor man kan lægge et billede op af børnene og de produkter, som skal sælges for at rejse penge til klasseturen. Dermed kan man nå ud til endnu flere og potentielt indsamlere flere midler til lejrskolen.

Hvis klassen vil have lidt ekstra penge til skolerejsen, kan det være en god idé at sælge småkager eller slik. Det er en nem måde at tjene nogle ekstra penge på.