Rom er andet end bare pizza og pasta

Rom er altid en god idé, og Rom er en af de Europæiske storbyer, som bare skal opleves mindst én gang i livet. Rom byder på så meget mere end bare pizza og pasta. Bevares – man skal da have rigtig italiensk pizza og pasta, når man besøger Rom, men Rom er altså en destination for hele familien, hvor der er godt vejr størstedelen af året.

 

Alle veje fører til Rom, som man siger, og måske er det også jeres tur til at aflægge byen et visit. Vi kan ligeså godt sige det på forhånd: I kommer ikke til at fortryde en storbyferie i Rom, da den Italienske hovedstad bare skal opleves.

 

Dette skal du opleve i Rom

 

Der er så mange ting at tage sig til og se i Rom. Det gode ved Rom er at vejret er ret så mildt året rundt, og det kan særligt anbefales at besøge byen i foråret og efteråret. Rom er også skøn i sommerperioden, men der skal man bare være opmærksom på, at der kan blive ekstremt varmt.

 

Rom er i den grad en storby med omkring tre millioner mennesker. Rom er én af de mest besøgte destinationer i Europa, og det er bestemt ikke uden grund. Der er et hav at seværdigheder at se i Rom, og vi har lavet en lille guide over de seværdigheder du bare skal se, når du besøger Rom.

 

Det er nemt og bekvemt at komme til Rom fra København af, da man kan flyve direkte fra Københavns lufthavn, og flyvetiden er omkring to og en halv time, og det er ofte man kan være heldig at komme i nærheden af nogle ret billige flybilletter.

 

Colosseum er uden tvivl top seværdigheden i Rom, som bare skal ses, og seværdigheden er tilmed måske også en af verdens mest kendte seværdigheder. Rom kan være turistet, og det kan man desværre ikke komme udenom, og man kan risikere at skulle stå i kø ved Colosseum, og derfor kan det godt betale sig at købe billetter på forhånd hjemmefra, så man simpelthen bare undgår køen, der kan være, og bare springer den direkte over.

 

Trevi fontænen skal også bare ses og opleves i Rom. Trevi fontænen er placeret i hjertet af Rom, så man kan næsten ikke komme udenom den. Springvandet er fantastisk smukt, og det kan anbefales at opleves både ved dag og sen aften, da det er fyldt med lys.

 

Så der er altså rigtig meget at se og opleve i Rom – også udover italienske pizzaer og pasta. Så hvis du vil have god mad, spændende kultur og interessant historie, så bør du overveje at bestille en storbyferie til Rom. For det vil du helt sikkert ikke komme til at fortryde.