Ejer du et værtshus? Her er nogle ideer til underholdning

I denne artikel vil vi komme med nogle gode råd om, hvordan man holder en rigtig god julefrokost på et værtshus. Så kan du være sikker på, at du som værtshusejer holder en rigtig god julefrokost, som gæster altid vil huske.

Hvad skal der serveres og hvordan?

Når man skal holde julefrokost, så skal der også mad på bordet. Det er trods alt det en julefrokost består af og ofte får man helt ondt i maven, efter man har været til en større julefrokost, fordi man har spist sig alt for fuld. Det er derfor vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring dette.

Hvordan har I det med alkohol?

For rigtig mange mennesker hører der også alkohol med til en rigtig julefrokost. Vi danskere er trods alt ret glade for at drikke og ofte gør vi det også i sociale sammenhænge. Julefrokosten er så absolut ingen undtagelse her.

Hvis det er dig der arrangerer julefrokosten, så kan du eventuelt sørge for, at der også kommer alkoholfrie drikke på bordet. På den måde kan de mennesker, som ikke har lyst til at blive fulde, også lege med. Det er lidt sjovere og mere socialt, når man er i stand til at drikke sammen med vennerne – også uden at man ender med at blive fuld.

Hvor skal du hyre stripperen fra?

Det kan være meget sjovt at holde en julefrokost, hvor i også lige invitere en stripper på besøg. Kunne det være en ide for jer at booke strip? Besøg www.skystrip.dk for at se et eksempel på et firma, hvorigennem du blandt andet kan booke strip.

At hyre en stripper til at komme og danse til julefrokosten ligger naturligvis også en bestemt stemning for selve julefrokosten. Det er derfor også vigtigt lige at overveje dette og at tænke på, hvilken stemning du gerne vil ligge for festen. Hvis det skal gå lidt vildt for sig og i skal slå jer løs, så kan det være meget sjovt med noget strip. Men samtidig er det heller ikke noget du skal presse ned over festen, hvis du tror at folk kan blive ubehageligt til mode over det.

Det er eventuelt en rigtig god idé at tage en snak med de andre guder, som også skal med til denne julefrokost. Synes de at det er en meget god ide at hyre strip? Eller vil de helst bare gerne have en hyggelig og rolig aften sammen med gutterne?