Mad, oplevelser og sundhed

Mit liv er at rejse og at være sund og glad

Nu skal du høre om min opskrift på et godt liv

I sidste uge var jeg på Madeira sammen med min kone og mine to drenge. Det er Europas altankasse, for det er virkelig en grøn ø ulig de kanariske øer, som er meget mere golde, men her har du virkelig en grøn og dejlig ø. Vi har ofte rejst hertil, for vi elsker den grønne livsstil og det gode og behagelige vejr.

 

Hvor blev jeg glad, da jeg opdagede, at hotellet havde bambus sengetøj 140×200 nøjagtig ligesom vi har derhjemme. Så kunne jeg virkelig føle mig hjemme, og det var virkelig rart. Jeg har fundet mit eget sengetøj inde på den grønne markedsplads på GreenTown.dk. Her har jeg også fundet en del gode grønne varer til vores hjem, og det er rart, at der er så mange økologiske produkter, for det bidrager til vores sundhed, at vi ikke udsætter vores kroppe for farlige kemikalier og giftige stoffer. Vi vil leve det gode og det sunde liv.

Madeiras skønne landskaber

Om dagen tager vi ud og oplever noget, når vi er på Madeira. Det er så skønt for os at se på så meget grønt, som der er på den her herlige ø. Vi tager enten det offentlige eller lejer en elbil, og så kører vi ud det blå, eller rettere, i det grønne, sammen med vores to dejlige drenge. de elsker også at være med far og mor på tur, og vi taler meget med dem om det, vi ser, og hvad vi oplever. De er rigtig glade for, at min kone og jeg har sat os så meget ind i landskabet og naturen på denne ø. Det er måske for meget sagt, at jeg kender øen som min egen bukselomme, men fordi jeg elsker at tage hertil og elsker at se øens grønne landskab, har jeg været her hele ti gange; jeg kom her også meget med min ekskone, men det har jeg ikke haft mod til at fortælle min nye kone. Det er vel også lige meget. Den lykke, som har været, behøver jo ikke at stå i vejen for den nye lykke. Madeira har bare de skønneste landskaber. Hvad kan jeg sige!

 

Afslapning ved poolen

Om aftenen er det tid til afslapning ved poolen. Vi har halvpension her på vores grønne hotel. Al maden er økologisk, og det er herligt. Jeg går altid specifikt efter de grønne og økologiske hoteller, og det er en ren glæde for mig at være et sted, hvor de tænker lige så meget på økologi og sundhed som jeg gør. Så slapper vi af med lækker økologisk mad i restauranten ved poolen, og drengene og konen bader i poolen, når vi har slået mave bagefter. Livet er herligt!