Forsød tilværelsen for dine ansatte med økologisk frugt og grønt

Dette indhold er sponsoreret

Et behageligt arbejdsklima er til hver en tid at foretrække, da det vil smitte positivt af på virksomhedens resultater og dine medarbejderes arbejdsglæde og loyalitet. Som arbejdsgiver er der mange værktøjer at ty til, når trivslen på arbejdspladsen skal højnes.

Ét værktøj er personalegoder. Goder til de ansatte kan selvsagt være mange ting, men noget, der helt sikkert vil være et hit, er at diske op med en form for snacks eller mellemmåltid til dine ansatte. Det lyder måske umiddelbart som en ordning, der indebærer usunde og søde sager, men det behøver langt fra være tilfældet.

Firmafrugt tilbyder et sundt alternativ

Nu til dags er det nemlig blevet ganske almindeligt at købe dagligdags fødevarer på nettet og få dem bragt lige til døren. Det gælder for privatpersoner, men faktisk også for arbejdspladser.

Firmafrugt er et eksempel på en slags madordning, som er beregnet til arbejdspladser, der ønsker at byde deres ansatte på en forfriskning i form af et sundt stykke frugt.

Firmafrugt er altså en ordning, du kan bestille til din arbejdsplads, og hvor du tilmed kan vælge, hvilket indhold frugtkassen skal have, og hvor ofte I skal modtage en leverance.

Er du optaget af sundhed og samtidig et ansvarligt forbrug i henhold til at bevare natur og opretholde en sund biodiversitet, kan du derudover overveje at bestille økologisk frugt.

Også i denne kategori har du en masse forskellige produkter at vælge mellem, når du skal sammensætte din lækre kasse med frugt, grønt og øvrige forfriskninger.

Meget mere end frugt i frugtkassen

Ved at vælge en økologisk frugtkasse til arbejdspladsen får du muligheden for at sammensætte en kasse med mere end blot frugt. Du kan således tilvælge forskellige bær, snack-gulerødder og såkaldt dadelslik.

Dadelslik dækker over små barer, der er sødet med dadler. Der er altså tale om en slags sundt slik, der er fri for tilsat raffineret sukker, som vi ellers kender det fra almindeligt slik.

Foruden disse delikate tilvalg, der kan supplere den friske og lækre frugt, kan du tage stilling til flere andre forhold, når du køber dig en firmafrugtordning.

Som tidligere nævnt kan du selv vælge, hvilke dage og hvor ofte, der skal leveres en frugtkasse til firmaets hoveddør. Derudover kan du vælge mellem flere forskellige størrelser på frugtkasserne.

Er I blot et lille kontor med højst en håndfuld ansatte, vil frugtkurven med 25 stykker frugt være rigeligt til et par dage. Men der er selvfølgelig også mulighed for at opskalere leverancen, så det store kontor på helt op til 25 ansatte kan få glæde af den store frugtkasse med intet mindre end 100 stykker frugt, som også nok skal kunne række til flere dage.