Bartender til fest: Få lækre cocktails ad libitum

Har du smag for de gode ting i livet? Så går du formentlig også op i, at dine cocktails er lavet til perfektion, når du i ny og næ går på en cocktailbar. Når du så endelig holder din egen fest, så må det hele selvfølgelig også gerne spille til mindste detalje.

Men hvordan sørger du så for, at cocktailsene smager af den syvende himmel? Her er et par bud:

  • Køb spiritus af god kvalitet
  • Lej en bartender til fest
  • Sørg for friske råvarer og garnitures
  • Gå ikke ned på isterninger

Anbefalingerne kommer selvfølgelig lidt an på, hvilken fest du holder, og hvor højt et budget du har lagt for festen.

 

Lej en bartender til fest for de bedste cocktails

Der er ingen tvivl om, at du kan komme langt ved at købe de rette ingredienser til dine cocktails. Men hvis du ikke selv er den fødte bartender, kan du blive udfordret på de nogle gange svære teknikker.

Derfor kan det være en fordel at leje en bartender til fest, hvis du vil have dine cocktails til at smage præcis som på cocktailbaren.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det selvfølgelig koster lidt ekstra at hyre en professionel bartender til sit arrangement. Men det er på den anden side alle pengene værd, for det bliver en meget bedre smagsoplevelse – både for dig og gæsterne.

Så hvis du har lidt penge tilovers på kontoen, er det her et rigtig godt sted at bruge dem!

Det giver uden tvivl også din fest en følelse af noget eksklusivt. For hvor ofte oplever vi, at der er fri bar til en privatfest, hvor det oveni købet er en dygtig bartender, der serverer for os? Ikke ret, er vores påstand.

 

Cocktails på de bedste råvarer

Hvis du føler for at kaste dig ud i at lave dine egne cocktails, bør du være opmærksom på, at du bruger de rette råvarer og ingredienser.

Det er alfa og omega for, at din cocktail kommer til at smage rigtigt – og godt. Hvis du for eksempel vil lave en Mojito, går det jo ikke, at du får brugt persille i stedet for mynte. Det er godt nok et lidt overdrevet eksempel, men du forstår pointen.

Din cocktail kan hurtigt komme til at smage mærkeligt, hvis du ikke følger den rigtige opskrift på den. Og så går det heller ikke, hvis du skipper et par steps i opskriften, for eksempel hvis en teknik ikke lige er til at hitte ud af.

Derfor er det vigtigt, at du altid følger en opskrift til punkt og prikke. Og så skal du heller ikke være alt for nærig, når du handler ind til dem. For der er virkelig forskel på, om du køber en vodka af kvalitet eller tager den på nederste hylde. Du gør kun dig selv en bjørnetjeneste, hvis du ikke lige vil bruge 50 kroner ekstra på en spiritus af et godt mærke.