Astrologi: De vigtigste byggeklodser i himlens sprog

Hvis du ikke har bemærket det, så er astrologien i fuld gang med at få et øjeblik. Brug noget tid på TikTok eller dating-apps, og det er helt klart, at det himmelske sprog er blevet mainstream. Men hvis du stadig føler dig udenfor, når du hører udtryk som Merkur retrograd eller fødselshoroskop blive kastet rundt, skal du ikke bekymre dig – du er kommet til det rette sted. Astrologi kan være kompleks, men her nedbryder vi de vigtigste byggesten i astrologien, så du har et fundament at starte ud fra. Og hey, selv erfarne astrologer fortsætter med at lære og øve sig hele livet igennem!

 

Stjernetegn

Det første, du skal vide om astrologi, er stjernetegnet. Dyrekredsen er et bælte af stjernebilleder, der strækker sig ca. otte grader på hver side af ekliptika, som er planet for Jordens bane omkring solen. Der er 12 hovedkonstellationer hvor alle tegn repræsenterer dyr.

 

12 stjernetegn

Den næste ting, du skal vide om astrologi, er de 12 stjernetegn. Hvert tegn er repræsenteret af et dyr og har specifikke egenskaber.

 

De 12 stjernetegn er: Vædderen, Tyren, Tvillingerne, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandmanden og Fiskene.

 

Nu hvor du kender det grundlæggende om stjernetegnene, kan du begynde at forstå, hvordan de påvirker dit liv! Hold øje med vores næste astrologi 101-indlæg, hvor vi vil diskutere planeterne.

 

Planeter

Den næste ting, du skal vide om astrologi, er planeterne. Hver planet har specifikke egenskaber, som kan påvirke dit liv.

Der er syv hovedplaneter i astrologien: Merkur, Venus, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun. Hvorfra dit soltegn er dit mest fremtrædende tegn.

 

Hvis du ikke allerede har bemærket det, så har astrologien et øjeblik. I de seneste år er den blevet mere og mere populær, og mainstreamkulturen har lagt mærke til den. Selv hvis du

 

Hvordan bruger man astrologi i hverdagen?

Der er nogle få måder, du kan bruge astrologien i din hverdag på. Du kan bruge den til at hjælpe med at træffe beslutninger, forstå dig selv og andre bedre og få indsigt i, hvad der kan være på vej for dig. Nogle mennesker bruger astrologi som hjælp til at træffe beslutninger. Hvis du f.eks. overvejer at skifte job, kan du kigge på dit horoskop for at se, om det er et godt tidspunkt at skifte job. Eller hvis du overvejer, om du skal flytte eller ej, kan du kigge på planetariske justeringer for at få en idé om, hvad fremtiden bringer.

 

Andre bruger astrologi som en måde at forstå sig selv og andre bedre på. Ved at se på planeterne og deres positioner kan du få indsigt i din egen personlighed og i personlighederne hos de mennesker, der er omkring dig. Dette kan være nyttigt i både personlige forhold og professionelle interaktioner. Der er masser af gode hjemmesider på nettet der kan give dig mere information.

Her er et par idéer:

-Tjek dit daglige horoskop for at se, hvad der er i vente for dig hver dag.

-Før du træffer en vigtig beslutning, kan du konsultere en astrolog eller se på planetariske transits for at se, om der kan være potentielle forhindringer eller udfordringer.

-Hvis du føler dig fortabt eller forvirret, kan du slå op i dit fødselshoroskop for at få en bedre forståelse af, hvem du er, og hvad dit formål er.

-Hold styr på planetariske transitter og formørkelser, så du ved, hvornår ting måske