Vælg den rigtige air fryer til dit behov

Det er vigtigt at købe en Air Fryer som er stor nok til at lave mad til dig og din familie, uden at alt maden ligger for tæt pakket, så luften ikke kan cirkulere frit rundt imellem, og rører alle flader. Ellers bliver maden ikke ordentlig sprød og kun toppen og ydersiden bliver sprødt. Det er også vigtigt den er kraftig nok til størrelsen på beholderen, da man ved køb af de mindre kraftige modeller ikke opnår et lige så sprødt resultat.

Opnår bedre resultater end en traditionel varmluftsovn

Vil du have et sprødt resultat, uden at bruge for meget olie som der typisk er i friture? Så er en Air Fryer meget smart da den næsten ingen olie behøver, for at få dine madvare helt sprøde og knasende. Grunden til en Air Fryer kan gøre dette er dens kraftige varme blæser, som sidder placeret tæt på maden i en lille kompakt beholder. Derfor er den varme der kommer ud mere direkte fokuseret på madvarerne, og gør madlavningstiden formindskes betydeligt, da varmen er så høj, allerede efter få minutters opvarmning

Transportabel og designet til en let rengøring

Fordelen ved en Air Fryer, er den er lille og kompakt, og let at have med under armen hvis du skal i sommerhus, eller hjem til en ven. Kurven er fremstillet med slip let belægning, der gør du let kan vende dine madvare. Det gør også rengøringsprocessen meget lettere, den kan komme i opvaskemaskinen, og fylder meget mindre end en stor bradepande, eller fad.

Vælg kvalitet det betaler sig i længden

Med kvalitetsprodukter er du sikret lang levetid, og et sikkert produkt der er testet og gennemprøvet før det er sendt ud til forbrugeren. Kvalitets Air Fryer har hurtig opvarmning, og flere har funktioner, som at vende maden for dig, og dreje kurven, så du opnår det samme resultat over det hele. En air Fryer kan erstatte mange funktioner i køkkenet, du behøver ikke en brødrister mere. Sørg for at vælge en airfryer af god kvalitet det vil betale sig i længden, der er en grund til almindelige ovne koster meget. De billige Air Fryer er lavet i dårlig kvalitet, og går i stykker efter få års brug.

Elsker du friture, men vil du samtidig gerne tabe dig?

Der er meget olie i traditionel friture, hvor maden bliver sænket ned i et bad af olie der trænger ind i maden, og særligt brød/dej suger meget olie til sig. Noget af det mest usunde mad i verden er friture stegt mad, da olie indeholder mange kalorier. Den bedste måde at opnå samme resultat, og gøre måltidet sundere er ved at tage en Air Fryer i brug. Over tid vil du tabe dig, og være glad for du valgte den ekstra olie fra, som ikke hjælper på smagen, men bare gør det hele mere fedtet og gennemblødt i stedet for sprødt og lækkert. Du sparer også på omkostninger til forbrug, da man ikke bruger særlig meget olie. Og olien bliver typisk separeret fra maden nede i bunden af fadet, så det ikke står og suger til sig.