Design et iPhone cover der minder dig om alle dine gode oplevelser

Et cover til din iPhone er ikke bare et cover. Det behøver det i hvert fald ikke at være. Det kan være meget mere end det. For du kan fx designe dit eget iPhone cover, så du aldrig kommer til at glemme den specielle rejse, den store bryllupsdag, den smukke barnedåb eller hvad du nu ellers har oplevet med din familie eller venner. Lad ikke nogen oplevelser gå i glemmebogen. Du kan blive mindet om dine bedste stunder med et personligt iPhone cover, som tager dig direkte tilbage til dine mest lykkelige stunder.

Din iPhone fortjener kun det bedste – det gør du også

Din iPhone er en evig kilde til god musik, konstant internet, film, serier, sport og meget andet. Den fortjener at blive behandlet ordentligt. Det kræver fx et godt cover. Og når der nu alligevel skal cover på mobilen, så kan du lige så godt gøre lidt ud af det. Det er netop derfor, du bør få et cover med dig selv og manden eller konen eller kæresten. Eller hvad med et billede med dig og din yndlings sportsstjerne, du mødte på turen til Tyskland, Italien eller Spanien?

Det kan være så utroligt mange forskellige ting. Men med dit personlige iPhone cover kommer du i hvert fald aldrig til at glemme din rejse eller den store begivenhed, som har været så vigtig for dig. Du skal naturligvis gøre det for din egen skyld. Det er nemlig helt genialt, at dine største minder kan gemmes på et cover til din iPhone, så du mere eller minder ufrivilligt kommer til at genleve den skønne stund, uden du overhovedet har tænkt, at du skulle det.

Husk beskyttelsen

Den overskrift skal ikke forstås som et huskeråd til ferien. I hvert fald ikke som et huskeråd, der kan gøre, at I kommer tre hjem, mens I tog to ud. Det er nærmere bare et generelt godt råd til dig, der ejer en smartphone. For de skærme på vores telefoner har det med at gå i stykker på de mest irriterende tidspunkter. Det kan du beskytte dig mod med det, der helt simpelt kaldes skærmbeskyttelse. Ikke nok med, at det er godt for din økonomi at undgå alle de dyre reparationer, så er det faktisk også miljøvenligt. Det er nemlig en stor belastning, at mange mennesker i tide og utide skal have skiftet skærmen. Det kan du nemt undgå, hvis du beskytter din skærm ordentligt.